Aug 15, 2020, 9:32 PM

Двете сълзи на Литатру 

  Poetry » Love
630 1 1

Разчувствах се от:

 

" - Ти си плакала?! - попитал вълкът и прегърнал своята вълчица, когато се срещнали.

  - Да. Как разбра?

  - Сърцето ме болеше. "

*

 

ДВЕТЕ СЪЛЗИ на Литатру

Две сълзи
в моите шепи аз стискам.
Две сълзи -
две кристалчета - шик!


Ще ги дам
на морето, но искам
да ми върне
любимия,
в миг!

 

*

© Величка Богданова - Литатру All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Аууу от глад умирам!"-песен на" Стакато" с Развигор Попов и Мими Иванова.
    Тук няма седем козлета, но какво ли не се случва край морето...
    Поздравления, Величка:
    Приятна почивка!🤠
Random works
: ??:??