26.02.2008 г., 7:24 ч.

Двуличница 

  Поезия » Бели стихове
1208 0 1
Убивайки, усмихната
в търсене на щастие
... тържествуващото безразличие...
сама не се разбрах.
Обичана двуличница,
днес чакам свойто наказание.
Да бъде съдник трети,
убитият убит е,
убийцата е онемяла.

© Людмила Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??