Feb 26, 2008, 7:24 AM

Двуличница 

  Poetry » White poetry
1210 0 1
Убивайки, усмихната
в търсене на щастие
... тържествуващото безразличие...
сама не се разбрах.
Обичана двуличница,
днес чакам свойто наказание.
Да бъде съдник трети,
убитият убит е,
убийцата е онемяла.

© Людмила Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??