4.04.2021 г., 0:06 ч.

Двусезоние в Родопите 

  Поезия » Пейзажна, Оди и поеми, Друга
497 0 1

Пролет, Пролет в Небето -

            истинска, неотразима,

а на Земята - Януарска е Зима.

Развява Просторът най-яркия флаг:

кобалтово-синьо,

зеленоборово

и бял, искрящ Сняг.

 

И аз на Контраста

                           вдишващ Озона,

от Красотата опивам се

                               на два Сезона.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??