8.01.2015 г., 14:40 ч.

Дядо клош стана Коледа (постконкурсно) 

  Поезия » Друга
367 0 0





Дядо клош стана Коледа

(постконкурсно)

 

В търсене на света топлинка

очите се отвориха,

че я няма извън дома.

 

Ръцете се помолиха

с писалка в ръка,

изповядаха състрадание,

за да не тежи на трапезата.

 

Докога любителската поезия

в нашата страна

ще използва страданието на хората

за музичка?

 

с(к)офия 

януари 2015


 



 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??