Мисля цели часове.
Не се измисля нищо.
Дядо – сто кила човек! –
а написал малка книжка.
Що ли тъй го домързя?
Или бирата му свърши?
Или пък го завъртя
друга работа по къщи?
Тая хич не е любима.
Четене ли търся? Не.
По-големичките имат
повечко за къ-са-не.
© Райчо Русев Всички права запазени
Поздравления!