27.10.2018 г., 19:45 ч.

Дяволи 

  Поезия » Любовна
809 5 4

ДЯВОЛИ

 

Нахраних всички дяволи в душата си,
с една ръка, протегната към тебе,
с парчета плът ги хранех, и повярвай ми,
все по-гладни ставаха, онези черните!

 

Нахраних ги с душата и сърцето си,
разкъсах се от обич и вина,
по дяволите, любовта обречена,
неискана, неимана, сама!

 

Раздадох всичко и останах недостатъчна,
какво остана още да ти дам,
нахраних всички дяволи, повярвай ми...
И останах само по душа...

 

Диана Димитрова

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??