18.04.2018 г., 0:50 ч.

Дъга 

  Поезия » Пейзажна, Философска
285 2 4

Кой те създаде вътре във душата,

аз питам се, щом зърна те, Дъга?

На светлината танц си със водата,

безмилостно изпълнен след дъжда.

 

Ти с цветове под Слънце ще изгрееш,

и неслучайно идваш, ей така.

Щом с топлите си краски се засмееш,

знам, ти си от материя – мечта!

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??