12.09.2007 г., 8:57 ч.

Дъгата... 

  Поезия
463 0 5
Обеща за мен дъга да нарисуваш.
Грабвай четка и бои, не чакай -
нарисувай я такава -
каквато виждаш, през своите очи!
Каквато я усети, с душата си.
А тя, след дъжд, единствено блести,
красива е и сякаш малко влюбена, нали?
Но не недостижима, стига да поискаш,
можеш с очи да я докоснеш...

А жалко, не мога да я видя в този миг...
Но я усетих, в мислите, тогава,
когато ми я обрисува ти...

Така че, моля от все сърце,
отново ми я нарисувай!

NG/nnn
11 септември 2007

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??