6.05.2014 г., 22:15 ч.

Дъгата е врата 

  Поезия » Любовна
801 0 3



Повярвай ми - дъгата е врата,

отворена за нас от Бог.

Стотици огнени загадки и била
катерим двамата и... в слог 
записваме дори мечтите,
невидими за хорските очи,
а дишат аромата на сърце...
Дъгата е врата в небето,
в небе от сбъднати мечти...

24.08.2013

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??