4.06.2008 г., 20:44 ч.

Дъх 

  Поезия » Любовна
794 0 18
 

Дъх

 

 

Твоят дъх ме разпалва,

 

а аз се разтварям

 

на пламъка в синьото...

 

Водата в мен напира

 

(граници не признава)

 

и се разливам,

 

за да пиеш...

 

А душата ми,

 

засукала от слънце и простор,

 

се рее в незримото...

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??