15.09.2007 г., 15:19 ч.  

Дъх на Цвете 

  Поезия
1140 0 7

Усетих дъх на цвете

и се сетих за теб.

Преплетени, ръцете ни

дирят вечна креп,

целувка, ароматна

и вечна благодат.

Преструвката грамадна

донася режещ хлад.

Усетих дъх на цвете

и се сетих за теб.

Разплетени ръцете ми.

Нацепени от плевели

разравят глетав хлеб.

© Тома Кашмирски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??