17.05.2017 г., 6:07 ч.

Дъжд 

  Поезия » Любовна
739 2 5

Без теб е тишина и тъмнина,

животът – анонимен апокриф.

Прииждам като приливна вълна,

надвила не един подводен риф.

Не се плашѝ – пред тебе ще се смиря,

ще стана облак, капчици дъждовни.

Обичаш дъжд и аз ще заваля 

и този дъжд си струва да се помни.

Налей кафе, цигара запали 

и ще споделям топлата ти глътка.

А нека вън вали, вали, вали.

Животът е прекрасен... във прегръдка.

© Цветанка Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??