May 17, 2017, 6:07 AM

Дъжд 

  Poetry » Love
738 2 5

Без теб е тишина и тъмнина,

животът – анонимен апокриф.

Прииждам като приливна вълна,

надвила не един подводен риф.

Не се плашѝ – пред тебе ще се смиря,

ще стана облак, капчици дъждовни.

Обичаш дъжд и аз ще заваля 

и този дъжд си струва да се помни.

Налей кафе, цигара запали 

и ще споделям топлата ти глътка.

А нека вън вали, вали, вали.

Животът е прекрасен... във прегръдка.

© Цветанка Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??