9.07.2018 г., 0:08 ч.

"Дъждовни мечти" 

  Поезия » Любовна
362 0 1

Как обичам да вали!

Късно вечер в звездна хлад.

Трепетните ми мечти,

тогава пламенно летят.

 

Не угасват от водата, 

тя ги кара да растат. 

И да бродят по земята,

търсейки към тебе път.

 

Мойто счупено сърце,

на дъжда във такта бие.

Лети във нашето небе,

иска тебе да открие.

 

Но когато спре дъжда

и водата изпари се...

В звездната ми тишина,

сещам се... това мечти са...

© Нал Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??