16.07.2008 г., 15:56 ч.

Дъждовно 

  Поезия
584 0 22


Като гъба съм в този дъжд.
Бързо раста.
Издигам се над дребнавите,
край жалките им помисли
минавам.
Боса и непокорна съм.
И си мисля за тебе...

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??