16 jul 2008, 15:56

Дъждовно 

  Poesía
583 0 22


Като гъба съм в този дъжд.
Бързо раста.
Издигам се над дребнавите,
край жалките им помисли
минавам.
Боса и непокорна съм.
И си мисля за тебе...

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??