12.06.2007 г., 12:05 ч.

Дъждовно 

  Поезия
904 0 15
 

Обичам го...

С тих тембър ми говори,

през влажните небесни дълбини...

Очите си унесено притварям,

докато отморяващо шепти...

Обичам го!

Рисува ми дъждовно,

прозорецът е негово платно,

гласът му някак ми звучи гальовно

в неравен такт по жадното стъкло...

Обичам го!

Отварям му с вълнение,

направо по лицето да вали,

тъгата ми със майсторско умение,

от него да отмие, без следи...


12.06.2007

© Дидислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??