18.05.2022 г., 8:50 ч.

Дъждовно 

  Поезия » Друга
321 6 13

Дъждовно е...

Вали причина,

а следствието

има си чадър.

 

Къде, кажи ми

да замина?

Усещам...

Изморена съм.

До смърт.

 

Водата

гали сетивата.

Измива ли ги?

Вече - не.

 

Дъждът попива

в сивотата.

Ухае на земя

и на небе.

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??