Дъждовно е...
Вали причина,
а следствието
има си чадър.
Къде, кажи ми
да замина?
Усещам...
Изморена съм.
До смърт.
Водата
гали сетивата.
Измива ли ги?
Вече - не.
Дъждът попива
в сивотата.
Ухае на земя
и на небе.
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены