18.10.2008 г., 10:50 ч.

Дъждовното момиче 

  Поезия » Любовна
917 0 5
Дъждовното момиче

За мен се сещаш, когато завали,
когато в душата ти е пусто,
когато болката в теб гори.

За теб съм нещо, когато завали -
тогава търсиш топлината
на моята любов, на мойте прегръдки.

За мен се сещаш, когато завали -
тогава ти ме търсиш
и искаш някой в нощта с топлина да те дари.

Да не би да съм дъждовното момиче,
появявам се с дъжда и изчезвам, когато той отмине?
Да не би да съм дъждовното момиче,
живея с пороя, а със слънцето умирам?

Не желая да съм твоето дъждовно момиче.
Не желая да ме викаш щом вали.
Обичай ме, не само в бури, а и когато слънцето
над тебе заблести!

© Гергана Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??