23.05.2023 г., 23:16 ч.

Дъждът ми е приятел 

  Поезия
309 2 12

Навън е тишина от капки,

сред шепота зелен и мил,

вървя с красива водна шапка

в дъжда излишното измил–

 

приятел стар, любим и влажен,

щастлива съм, не ме боли

и нещо важно ще ми каже

преди да спре, и превали.

© Милена Френкева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Приятел е този, който знае всичко за теб, и въпреки това те обича »

7 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??