May 23, 2023, 11:16 PM

Дъждът ми е приятел 

  Poetry
321 2 12

Навън е тишина от капки,

сред шепота зелен и мил,

вървя с красива водна шапка

в дъжда излишното измил–

 

приятел стар, любим и влажен,

щастлива съм, не ме боли

и нещо важно ще ми каже

преди да спре, и превали.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??