2.10.2007 г., 0:36 ч.

Дълга раздяла 

  Поезия
1162 0 2
Дълга е тази раздяла,
толкова дълга,
тя ме убива,
в сърцето си тая
огромна мъка
и не мога да бъда
щастлива.

Денят е дълъг,
трудно минава,
в мисли, в мечти,
но надеждата остава,
че ще се видим някога
аз и ти.

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??