Oct 2, 2007, 12:36 AM

Дълга раздяла 

  Poetry
1143 0 2
Дълга е тази раздяла,
толкова дълга,
тя ме убива,
в сърцето си тая
огромна мъка
и не мога да бъда
щастлива.

Денят е дълъг,
трудно минава,
в мисли, в мечти,
но надеждата остава,
че ще се видим някога
аз и ти.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??