14.01.2008 г., 0:29 ч.

Дългото отсъствие  

  Поезия » Любовна
734 0 2

Избързах да поискам всичко

до дванайсет - като в приказките!

А то било магия след това -

желанията да се стоплят

край печката - на въглища

и нафта! ...

Желанията имат име, щом се нажежат,

и тъжни-кротки-срамежливи

ще припламнат във очите ни,

и ще се почувстваме желани

и докосвани от пламъците

на съдбите ни

и дългото отсъствие...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??