Избързах да поискам всичко
до дванайсет - като в приказките!
А то било магия след това -
желанията да се стоплят
край печката - на въглища
и нафта! ...
Желанията имат име, щом се нажежат,
и тъжни-кротки-срамежливи
ще припламнат във очите ни,
и ще се почувстваме желани
и докосвани от пламъците
на съдбите ни
и дългото отсъствие...
© Нели All rights reserved.
с обич.