18.09.2007 г., 23:35 ч.

ДЪЛЪГ ЖИВОТ 

  Поезия
708 0 0
Чаша вино ти си налей,
за здраве я наречи!
После изпий я и друга налей,
но знай че тя ще горчи.

Не пий вино, когато си сама,
самотна ли си, не ще ти върви!
Покани любимия, забрави за срама
и ще направите мига незабравим.

Ще пиете за здраве, щастие и любов,
горчилката на дъното нека да остане!
За вас ще остане дълъг живот,
страстта от виното не ще престане!

© Стоянка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??