2.12.2006 г., 22:18 ч.

Дълъг път 

  Поезия
637 0 3
Кратка бе нощта със теб,
а с теб ми беше тъй добре,
но кратките неща са сладки
и исках силно...много силно
времето да спре!

Не знам защо,но те желая,
желая те със цялата си плът
и макар да ми е трудно да призная
в сърцето ми витаят мрак
и скръб....!

Но знам,живота гаден е такъв!
Все нещо двама ни ще раздели,
ако не ревност-то дълъг път,
път,от който много дълго
ще боли......

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??