5.07.2012 г., 9:33 ч.

Държавата гние... 

  Поезия » Гражданска
397 1 0

Държавата ни гние

и затова виновни сте вие.

Вий, които на златний стол седите

и безброй безмислици редите.

За народа сте се били грижили

и неговите мъки жалили...

Стига! Стига! Вече е банално...

Бездушници сте, знам ви идеално!

 

 

Но аз обичам своята родина,

не вас, крадци ужасни,

не вас, лъжци омайни...

А всичко, що е в небесата,

и остарялата кръв по земята...

Но няма по-голяма награда...

Да видя народа

да се бунтува,

с пряпорец в ръка,

на никого да не слугува!

 

Държавата гние,

проблемът сте вие!

Но идва гневът на новотото време

и краят на нашето бреме.

© Ел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??