8.06.2011 г., 22:43 ч.

Дървета 

  Поезия » Друга
557 0 1

 

 

В парка отсреща - две стройни тополи,

сякаш в небето антени

заболи.

Вятър ги люшне

и те затанцуват,

с върше се галят, със листе целуват...

 

Щом са дървета, дали се обичат?...

Може би в нощи потайни

се вричат

в трудни моменти

да сплитат върхари,

да се подкрепят, да бъдат другари...

 

Можем ли ний - говорящи дървета,

тъй да се браним в тегло,

във несрета?!...

Как ви завиждам,

тополи красиви!

Как ви се радвам! Бъдете щастливи!

 

 

 

© Славка Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??