14.10.2021 г., 22:29 ч.

Дъщеря и майка 

  Поезия » Друга
231 2 9

Не те родих,  не бе ми отредено,

навярно много грешна съм била. 

Залутах се из звездното вретено 

и продължих да вярвам в чудеса. 

Ти бе звездичка мъничка и мила. 

Обичам те, лудетино, без мярка 

и те нарекох с името ти -  Стела. 

Сега сме двете - дъщеря и майка!

© Nina Sarieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??