Oct 14, 2021, 10:29 PM

Дъщеря и майка 

  Poetry » Other
233 2 9

Не те родих,  не бе ми отредено,

навярно много грешна съм била. 

Залутах се из звездното вретено 

и продължих да вярвам в чудеса. 

Ти бе звездичка мъничка и мила. 

Обичам те, лудетино, без мярка 

и те нарекох с името ти -  Стела. 

Сега сме двете - дъщеря и майка!

© Nina Sarieva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??