дюлено време…
ухае на есен,
в душата най-свидните спомени
сбрани,
в милувка с ръцете на мама,
с безкрайната обич в сълзи
кехлибарени
зрее пак
слънчева нежност,
рисувана с багрите топли
на есен,
жълтеят на двора от дюли узрели
пак нанизи златни,
пендарени
дюлено време…
предзимие кротко
в косите ми бели пътеки чертае
отново
назад към мига недокоснат
от болката в дните
изстрадани…
http://www.youtube.com/watch?v=DLr1oWjIC44&feature=related
МУЗИКА > Autumn
© Магдалена Костадинова Всички права запазени
бъдете здрави..