23.10.2011 г., 23:10 ч.

Е какво пък 

  Поезия » Друга
1030 0 28

Е какво пък, ще отида, ще седна

на някоя маса от края

и ще гледам със поглед размекнат

как се смее светът до премала.

 

Нямам смях и не знам да се смея

като онази ефектна блондинка,

на планетата Смях тя живее,

не пропуска банкет, нито снимка.

 

Ще помоля госпожица Смях                          

да ми сипе коктейл от трапчинки,

с малко повече дързост на прах

ще разбия леда на снежинки.

 

А после ще се преместя и седна

на най-шумната маса в средата

и ще ям докато ми преседне

от баклавичките на суетата.

 

Ориг!

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??