14.01.2009 г., 21:56 ч.

Е ли е било 

  Поезия » Любовна
1257 0 29

Тих ветрец,

сама скала,

сенки две,

лунна светлина...

 

Устни слети

и притворени очи,

нежен унес,

ромон на вълни...

 

Развълнувано море,

шепне на звезди,

на скалата сме

двама... аз и ти...

 

Тих ветрец,

сама скала...

Е ли е било?

Пълна тишина...

© Владимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??