Jan 14, 2009, 9:56 PM

Е ли е било 

  Poetry » Love
1249 0 29

Тих ветрец,

сама скала,

сенки две,

лунна светлина...

 

Устни слети

и притворени очи,

нежен унес,

ромон на вълни...

 

Развълнувано море,

шепне на звезди,

на скалата сме

двама... аз и ти...

 

Тих ветрец,

сама скала...

Е ли е било?

Пълна тишина...

© Владимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??