14.05.2014 г., 21:20 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
575 0 4

 

                           * * *

 

                            Този Май е дъждовен -

                            време за чай със коняк

                            и за спомени...

                            За разходки в дъжда

                            и прибежки на сухо...

                            Този Май изваля,

                            но пръсна толкова ключове...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??