24.05.2008 г., 0:41 ч.

*** 

  Поезия » Друга
675 0 2
Разни разбити сърца,
вдъхвам им подкрепа
Казвам - не спирай да вярваш
и напред да продължаваш...

Поглеждам в себе си
и виждам тях.
Сърцата разбити... сърца без смях.
Забравям за миг... добре съм.
Продължавам напред...

Едно и също в продължение
на дни, месеци, години...
А аз съм все така добре
със разбитото сърце...
Продължавам напред...

И вглеждам се във нечия усмивка,
как иска ми се моя да е тя.
И в миг да се погледна,
щастлива да е моята душа.

И огледах се веднъж,
и намерих щастие там,
но проплаках изведнъж,
щастието не беше само мое...

© Светослава Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??