21.10.2009 г., 15:23 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
612 0 2

* * *

Бях весел.

        После

твоят път

        пресече моя.

И като прах

        по

        леп

        на

        ха

        върху ми

грижите.

Смехът ми литна

неизвестно где...

 

Сега се мъча

         да го върна,

но може ли

да стане цял кристалът,

разпръснат в сто парчета?

 

Живодар ДУШКОВ

 

© Живодар Душков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??