25.06.2011 г., 15:43 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
717 1 1

Писна ми

 

  Писна ми да те гледам!

Писна ми да те слушам!

Писна ми да те следя вече!

Писна ми да съм влюбена!

Писна ми отново да съм загубена!

© Ивелина Ивайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??