Защо ли чух гласа ти?
Защо ли на монитора
е твоята снимка?
Защо сърцето ми към
теб ме тегли?
Защо от мислите ми
не излизаш ден и нощ?
Защо ли с друг не мога
да те заменя?
Защо така далече си от
мен?
Какъв е смисъла от всичко,
щом не мога да съм с теб?
Душата си на дявола бих
продала пак, но с теб за
час да бъда аз.
Тогава, надявам се, аз покоя
да си върна, сърцето ми
отново в лед да се превърне,
а с душата ми дявола да си
играе пак...!!!
© Симеонова Симеонова Всички права запазени
поздрави!