31.12.2013 г., 16:13 ч.

* * * 

  Поезия
384 0 0

невинаги става така,

както точно го искаш,

невинаги става,

както точно си го представяш,

но винаги можеш 

да продължиш,

въпреки всички изненади,

и винаги можеш да пожелаеш

да е друго...

невинаги всичко става

почти идеално,

невинаги любовта е приказка

до безкрай,

но винаги можеш да я проточваш...

докато ти е необходима...

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??