20.02.2019 г., 19:21 ч.

... 

  Поезия » Философска
304 1 0

На Б. Ангелов

 

Последна риза, /всъщност е поредна/,

пулсира във платното благо.

Не я ли виждаш, ти, човече,

как погледът ти извисява.

Попива в кръвната ти група

и този, който я дарява,

останал гол, пак му е леко

под навеса на облачето бяло.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??