На Б. Ангелов
Последна риза, /всъщност е поредна/,
пулсира във платното благо.
Не я ли виждаш, ти, човече,
как погледът ти извисява.
Попива в кръвната ти група
и този, който я дарява,
останал гол, пак му е леко
под навеса на облачето бяло.
© Христина Комаревска All rights reserved.