1.02.2013 г., 11:23 ч.

* * * 

  Поезия
373 0 0

Звездите светят вън сега
и шепнат на нощта
само най-красивите неща.

А аз стоя на края на брега
безмълвна, кротка, изморена   
в очакване да ме извика -Тя...

Луната прави пътеката на вечността,
водата съблазнява те
да търсиш безкрайността.

Изправена стоя сега - сама,
без някой да ме хване за ръка,
ще тръгна по пътеката на вечността.
(в очакване да ме застигне Тя....)

© Елена Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??