2.08.2009 г., 12:37 ч.

...? 

  Поезия » Друга
1347 0 17

Колко време мина

от когато се изгубих...

 

... тук...?

 

 

Времето отмина

и отново се събудих...

 

... друг...?

© Йордан Серафимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??