Aug 2, 2009, 12:37 PM

...? 

  Poetry » Other
1348 0 17

Колко време мина

от когато се изгубих...

 

... тук...?

 

 

Времето отмина

и отново се събудих...

 

... друг...?

© Йордан Серафимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??