14.12.2008 г., 7:53 ч.

* * * 

  Поезия
421 0 2

 

 

страхът отново ме обзема

той лашка ме насам натам

не иска той да се съвзема

той иска да остана сам

 

 

тогава ще съм негов пленник

желае силно той това

не искам аз да съм обречен

на него - не сега

 

 

как искам да го побеждавам

над него да се извися

но той над мене надделява

и ме натиска да заспя

 

 

аз ритам блъскам се и споря

но няма смисъл от това

страхът ми бавно ме превзема

отдавам му се и се руша

 

 

обратно на това което аз желая

не мога сам да избуя

със неговата сила ме омая

и бавно бавно се топя

© Милен Младенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубав стих...хареса ми.Поздрави !
  • Страхът ни кара да вършим това,което не искаме да вършим.Подтиква ни да действаме против волята,против разсъдъка ни...
Предложения
: ??:??