Храна не ми е нужна,
нощта ми е погача.
Едно е да съм сита,
а друго да не плача.
Луната да ме слуша,
като сестрица блага.
Стиха ми да допише
преди на прах да стана.
И болчицата вляво,
дълбоко да заровя.
Макар за кратко цяла
в съня да се разтворя.
© Христина Комаревска Всички права запазени